Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding

Verdiepingsworkshop
Geweldloze Communicatie

 

Als je bij mij of bij anderen al meer gevolgd hebt over geweldloze communicatie en je hebt de smaak te pakken, kan een verdiepingsdag toch nog heel aanvullend zijn.

Want uiteraard doe je al je stinkende best en merk je ook welke verbeteringen dat voor je manier van communiceren heeft; toch blijft het interessant en aanvullend om samen met anderen jezelf onder de loep te nemen. Want wat zijn sommige patronen toch hardnekkig en wat blijven sommige mensen toch irritant doen!!

Deze dag gaan we kijken naar jullie eigen situaties waar je zelf maar niet uit komt, heel menselijk overigens. Ieder krijgt de gelegenheid om een voorbeeld in te brengen die we met elkaar bespreken. ’s Middags komt er een acteur waarmee je nog eens flink kan oefenen. Zoals je merkt gaat we daarmee dus extra de diepte in, want het werken met een acteur heeft als voordeel dat je een gesprek zo ‘echt’ mogelijk kan oefenen zonder dat je schade toebrengt aan de ander. De acteur is namelijk goed opgeleid en dus alles kan. Een unieke kans.

Mocht je deze kans willen, dan ben je van harte welkom!

 

De workshop vindt plaats in Utrecht van 10.00 tot 17.00 uur.
Datum wordt vastgesteld met de eerste die zich aanmeldt.
Deelname kost € 125,- incl. 21% BTW en zakelijk € 215,- incl. 21% BTW.
De lunch is inbegrepen en vegetarisch. Parkeren is gratis.
 

Voor aanmelding en vragen kun je contact zoeken via:
06 – 2461 3748
info AT eunicevanderheijden DOT nl

Training & Begeleiding
38.7
623
15
3.236.237.61