Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding

Coaching

In je leven of op je werk lopen de dingen nogal eens anders dan je had verwacht of dat je graag zou willen. Meestal ben je flexibel genoeg om daar een draai aan te geven. Soms echter is het zo stevig waar je mee te maken krijgt dat je wel wat ondersteuning kan gebruiken en wil je wel eens sparren over hoe je de dingen anders zou kunnen aanpakken. 

In onze gesprekken krijg je inzicht in jouw manier van reageren op gebeurtenissen en wat daaraan ten grondslag ligt. Door deze inzichten weet je (weer) wat voor jou echt belangrijk is en ben je in staat keuzes te maken die daaraan tegemoet komen. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes en dat geeft kracht, vertrouwen en zelfrespect.
Hierdoor kom je in beweging op een authentieke manier: trouw aan jezelf, afgestemd op de omgeving!

 

Wat gaan we doen?

  • We beginnen met een intakegesprek. Daarin we verkennen we wat jouw vraag en doel zijn en vertel ik meer over mijn werkwijze.
  • Daarna bepalen we beiden of we met elkaar in zee gaan.
  • Eenmaal gestart gaan we vooral dieper in op jouw manier van keuzes maken. Waar zijn deze op gestoeld en welke pijnpunten liggen daar eventueel aan ten grondslag?
    Je krijgt inzicht in jouw onbewuste overtuigingen en je leert te voelen wat die met je doen. We gaan zo ver en diep als  jij wilt en aankan.
  • In overleg bepalen we wanneer het voldoende is voor jou.
  • Een gesprek duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 100,- (btw n.v.t.).
    Een coachingstraject duurt gemiddeld 5 gesprekken.
Training & Begeleiding