Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding

Over mij

Mijn naam is Eunice van der Heijden. Ik doe dit werk omdat ik een bijdrage wil leveren aan het proces dat gebaseerd is op ieders verlangen om zo goed mogelijk uit de verf te komen, bewust of onbewust. Je zou ook kunnen zeggen ieders verlangen om zo authentiek mogelijk te zijn.
Ik wil óók zo authentiek mogelijk zijn en doen waar ik plezier in heb. Ik heb gemerkt dat het mij veel voldoening geeft om mensen te begeleiden. Daarnaast versnel ik er mijn eigen ontwikkeling mee. Om zelf te leren heb ik anderen nodig die als spiegel en inspiratie dienen. En zolang ik leer, kunnen anderen daarvan meegenieten en er hun voordeel mee doen. 

ervaring

Hierbij vind ik het belangrijk om me te realiseren dat alles al een keer gezegd is. Alle kennis is al bekend en eeuwenoud. Deze wordt alleen elke keer in een ander jasje gegoten zodat het in het heden verstaan kan worden. En zolang ik niet pretendeer iets nieuws te brengen, mijn kennis en ervaringen van allerlei verschillende plekken haal, niets opleg en alleen maar aanreik, kan iedereen zelf nemen wat hem aanspreekt. Iedereen is uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor wat ie kiest en doet. Dit is voor mij een zeer belangrijk uitgangspunt. Je kunt de ander niet verantwoordelijk maken voor je eigen geluk. Je kunt wel een bijdrage leveren aan het geluk van de ander. Dat is dan ook precies mijn intentie.

opleidingen

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en blijf dat doen. 
Ik ben geschoold in Geweldloze Communicatie en heb enkele jaren voor Authenta, Centrum voor Authentieke en Geweldloze Communicatie, gewerkt. Daarnaast heb ik een coachingsopleiding gebaseerd op de Transactionele Analyse gevolgd en ben enkele jaren bezig met Zijnsoriëntatie. Mijn trainers-opleiding heb ik gevolgd in de tijd dat ik bij Bureau Jeugdzorg Utrecht werkzaam was. Mijn massagediploma heb ik gehaald bij Holos, Academie voor massagetherapie. Tevens laat ik mij al jaren inspireren door yoga, dans (5-ritmes) en meditatie-technieken.

Training & Begeleiding