Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding

Massage

Massage is ontspanning, rust, tijd en aandacht voor jezelf. Het brengt je op een zachte manier in contact met je lichaam. Hierdoor word je je bewust van je gevoelens en behoeften op dat moment. 

In je dagelijkse, vaak drukke, leven vergeet je nogal eens aandacht te geven aan wat je voelt en wat je nodig hebt. En voor je het weet heb je last van strakke spieren, hoofdpijn, zeurende pijn, onverklaarbare buien of vermoeidheid. Vanuit mijn visie geloof ik dat deze klachten jou willen vertellen dat het ergens tijd voor is. Misschien tijd voor meer rust, of tijd voor kwalitatieve aandacht, of loslaten van ongezond gedrag, of voelen van onaangename gevoelens, of ....
Alleen jij weet het en daar kun je achter komen door naar je lichaam te luisteren. Je lichaam slaat namelijk alles op. Je lichaam weet nog wat jij als kind hebt gevoeld toen je iets naars meemaakte.  Met je hoofd en je geheugen weet je het niet meer en daarom snappen we onze klachten vaak niet. Door te voelen, komen we er achter en kunnen we er iets aan doen.
 

Wat gaan we doen?

  • We nemen even de tijd om kennis te maken met elkaar en jij vertelt waarvoor je komt. Ik leg uit hoe de massage er uit  ziet.
  • Tijdens de massage geef je jezelf de kans om te voelen wat er te voelen is, liefst zonder oordeel. Af en toe stel ik een vraag over wat je voelt.
  • Na de massage praten we nog even door hoe het voor je was en wat je ervaren hebt.
  • Als je vaker komt, ontdekken we patronen in jouw manier van keuzes maken. Met deze inzichten kun je verder en je leven zo leiden dat jij er blij mee bent.
  • Een massage plus een gesprek duurt ongeveer anderhalf uur en kost 75 euro.
  • Een ontspanningsmassage duurt ongeveer een uur en kost 50 euro.
Training & Begeleiding