Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding

Hoe geweldloos wil jij zijn?

een 3-daagse training gebaseerd op geweldloze communicatie

Waarschijnlijk heb je al wel eens van geweldloze communicatie gehoord. Het is ondertussen aardig bekend geworden in Nederland.
Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar roept de term van alles bij je op, misschien wel irritatie of nieuwsgierigheid.

Als je geïnteresseerd bent in geweldloze communicatie, dan heb je waarschijnlijk een beeld gevormd wat het is en heb je jezelf vergeleken met dat beeld: ben je in je eigen ogen ‘geweldloos’ genoeg of valt er nog wel wat te leren?
Voor mij is geweldloze communicatie een manier van in het leven staan. Het heeft een praktisch model en daarnaast nodigt het je uit je authenticiteit te ontdekken en vorm te geven op een manier die jou past. Niemand kan je vertellen hoe jij móét leven of communiceren. Dat kan je alleen maar zelf ontdekken. Je kunt je wel laten inspireren door ervaringen, ideeën en modellen van anderen. Er is namelijk niet één manier.
In deze training laten we ons inspireren door het model van Marshall Rosenberg en gaan we tevens op zoek naar hoe dit gedachtegoed jou kan ondersteunen jouw leven die kwaliteit te verschaffen die jij graag wilt. Wat is jouw manier en hoe geweldloos wil jij die hebben? Daar gaat het om!

Deze training geeft dan ook geen garanties over hoe jij dadelijk ineens beter communiceert of je anders voelt en gedraagt. Die keuzes en verantwoordelijkheid horen bij jou.
Ik, als trainer, zal op mijn persoonlijke manier, zoals ik geweldloze communicatie me eigen heb gemaakt, je uitnodigen, inspireren, bevragen en ondersteunen in jouw proces naar authenticiteit. Daarvoor zet ik diverse werkvormen in. Naast de theorie en het model van geweldloze communicatie, doen we verschillende oefeningen, waaronder andere lichaamsgerichte oefeningen en meditatie.

Deze dagen zijn geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in geweldloze communicatie en die bewust bezig wil zijn met zichzelf en een ander.
Met andere woorden: je wilt staan voor je eigen waarheid in verbinding met de ander.


Mocht je jezelf willen verrijken met Geweldloze Communicatie, dan ben je van harte welkom!


De training vindt plaats in Utrecht 10.00 tot 17.00 uur.
Data worden bepaald in overleg met de eerste die xich aanmeldt.
Deelname is 375 euro (incl. 21% BTW). Zakelijk tarief is 645 euro (incl. 21% BTW).
De lunch is inbegrepen en vegetarisch.
 

Voor aanmelding en vragen kun je contact zoeken via:
06 – 2461 3748
info AT eunicevanderheijden DOT nl
 

Training & Begeleiding
53.4
628
15
3.236.237.61