Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding

Coaching

Naast dat werk je plezier en voldoening oplevert, kan werk je ook iets kosten. Je werkzaamheden staan je tegen, je zit in een conflictsituatie, je komt elke dag moe thuis, je maakt jezelf kleiner dan je bent, enz. Je bent aan het inboeten op plezier en energie. Je vitaliteit brandt op.
Of als leidinggevende zie je dit bij een van je medewerkers gebeuren.

Dit zijn signalen die je waarschuwen dat je werk of hoe je jouw werk invult op een of andere manier niet meer passend is. Om er achter te komen wat er aan de hand is, kan een coachingstraject helderheid geven.
Hierin word je uitgenodigd op zoek te gaan naar knellende patronen en wordt jouw zelfoplossend-vermogen aangesproken om nieuwe keuzes te maken en andere gedrag uit te proberen. Hierdoor kom je in beweging en krijg je het gevoel dat je het heft weer in eigen hand kunt nemen. Dat komt niet alleen jouzelf maar ook het werk ten goede.
 

Wat gaan we doen:

  • We beginnen met een intakegesprek waarin we verkennen wat jouw vraag en doel zijn. Ik vertel je meer over mijn werkwijze.
  • Daarna bepalen we beiden of we met elkaar in zee willen en maak ik een offerte voor je leidinggevende.
  • Eenmaal gestart gaan we dieper in op jouw manier van keuzes maken. Waar zijn deze op gestoeld en welke pijnpunten liggen daar eventueel aan ten grondslag?
  • Je krijgt inzicht in jouw onbewuste overtuigingen en je leert te voelen wat die met je doen. We gaan zo ver en diep als jij wilt en aankunt.
  • In overleg bepalen we wanneer het voldoende is voor jou en plannen desgewenst een eindgesprek met je leidinggevende.
  • Een gesprek duurt ongeveer anderhalf en een traject gemiddeld 5 gesprekken.
  • De kosten voor je werkgever zijn 151,25 euro per gesprek inclusief 21% btw of 121 euro inclusief 21% btw indien je zelf betaalt.
Training & Begeleiding