Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding
Eunice van der Heijden Training & Begeleiding

Feedback

1-daagse training, o.a. gebaseerd op geweldloze communicatie

← Terug naar Trainingen

 

In de relaties die wij met mensen hebben komt het regelmatig voor dat wij de ander feedback willen geven over zijn of haar gedrag. Dat kan zowel in intieme als in werkrelaties of andersoortige relaties zijn.
Soms willen we dat omdat we last hebben van het gedrag van de ander. Soms omdat we de ander iets willen meegeven waarvan we denken dat hij of zij er wat aan kan hebben.
De boodschap die we daarbij hebben is niet altijd even aangenaam om te horen voor de ander. En dat kan tot gevolg hebben dat we, zonder dat het de bedoeling is, in een ruzie of woordenstrijd terecht komen.
De kunst is om je feedback zo te geven dat de ander je kan horen en dat jij bereid bent te luisteren naar de eventuele weerstand die het bij de ander oproept.
Dit vraagt nogal wat van een mens.
En omdat de meesten van ons hier wel ondersteuning in kunnen gebruiken, richt deze dag zich speciaal op dit onderwerp.

Deze dag is bedoeld voor mensen die op een of andere manier al eens met Geweldloze Communicatie gewerkt hebben en toe zijn aan verdieping, o.a. door praktisch te oefenen.

De opbouw van de dag is als volgt:
In de ochtend gaan we aan de slag om met behulp van het model te verwoorden hoe feedback kan klinken, welke invalshoek je kunt nemen en welke valkuilen er op de loer liggen.
De middag staat in het teken van oefenen, met elkaar en in rollenspelen. Het is daarom handig als je een eigen vraag of casus meeneemt waarmee je wilt oefenen.

De training vindt plaats in Utrecht bij mij thuis op 24 mei 2017 van 10.00 tot 17.00 uur en op 14 juni zelfde tijd en locatie.
Deelname kost 125 euro (incl. 21% BTW), de lunch is inbegrepen. Zakelijk tarief is 215 euro (incl. 21% BTW).

Voor aanmelding en vragen kun je contact zoeken via:
via de agenda van deze site
06 – 2461 3748
info AT eunicevanderheijden DOT nl

 

Training & Begeleiding